Pazar, Eylül 28, 2008

Mekanist.net & Sinema.com Isbirligi



Mekanist.net ekibi olarak keyifli calismalara imza atiyor olmak gercekten bizleri sevindiriyor diyebilirim.Konu mekanist olunca da bu gibi calismalar ve entegrasyonlara hergun fikir bazinda bir yenisi ekleniyor.Aslina bakarsaniz yapilan bir isin kendini olgunlastiriyor olmasi ve surekli turevlerinden yeni dallar türetebiliyor olmasi oldukca onemli bir motivasyon ve gereklilik.
Cok uzatmadan ozetle Sinema.com ile birlikte gerceklestirdigimiz bir entegrasyondan bahsetmek istedim.Gunluk yasamin her dakikasindan ve her anindan birer parcayi,birer tadi bunyesinde barindiran Mekanist.net icerigini harita gorseliyle birlikte Sinema.com tarafindaki sinema salonlarinin sayfalarina entegre etmis olduk.Boylece kullanicilar Turkiye genelindeki herhangi bir sinema salonunun cevresindeki Restoranlara, Cafelere veya Alisveris merkezleri gibi servis noktalarina ulasabiliyor durumdalar.Mekanist tarafinda da sinema salonlarinin mekan sayfalarina o sinemadaki vizyon filmlerini seanslari ile birlikte yayinlamis olduk.
Mekanist'i herzaman hem kullanicilar tarafindan beslenen , yasayan bir organizama olarak tutmak istedik hem de yatay boyutta bir platform olarak hedefledik. Yaptigimiz ve onumuzdeki gunlerde yapacagimiz bircok entegrasyon da aslinda bunun acik bir gostergesi.
Bu anlamli ve keyifli entegrasyon icin tum Sodamedya ekibine ve ozellike sevgili Ozgur Poyrazoglu ile Ender Ayna'ya tesekkur ediyoruz.
Basin bultenine buradan ulasabilirsiniz.

Etiketler: