Pazar, Eylül 28, 2008

Bu mekanlarda Mekanist.net indirimleriniz var



Uzun zamandan beri yol haritamızda bulunan bir programi daha basarili bir sekilde hayata gecirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Mekanist.net bunyesinde sayisi 10.000'e yaklasan mekanlar icinde programa dahil olmuş yuzlerce isletmemiz vardi. Mekanist ekosistemine dahil olmus bu isletmeciler ile bir sekilde bu indirim mekanizmasini modelleyip hayata gecirmeyi istiyorduk ve bayrama yetistirerek biraz da mekanist kullanicilarina bayram hediyemiz olsun istedik.
Pilot bolge olarak ofis lokasyonumuz olan Bagdat Caddesi ve cevresini sectigimiz bu program dahilinde, bircok kategoride 78 mekanda mekanist kullanıcılarına ozel indirimleri uygulamaya gecirmis olduk.Guzellik merkezlerinden,egitim kurumlarina,restoranlardan,spor merkezlerine kadar bircok mekanda kullanicilarimiz icin ayricalikli hizmetleri tanimladik.Sayisi hergun artacak olan bu isletmeler icin sizlerin de listede bulunmasini istediginiz mekanlar varsa bize iletebilirsiniz.
Bayram tatilinde keyifli dakikalar gecirebileceginiz mekanlara gitmeden once Mekanist.net indirimlerine goz atmanizda fayda var.

Anlasmali mekanlar listesine buradan ulasabilirsiniz.

Etiketler: