Çarşamba, Temmuz 09, 2008

Mekanist.Net Techcrunch & Webrazzi MeetUp Etkinliğinde







Sevgili Arda Kutsal'in kurucusu olduğu Webrazzi geçtiğimiz hafta Techcrunch işbirliği ile bir MeetUp organizasyonu gerçekleştirdi.Internet dunyasinin hemen hemen her cevreden uyeleri Conrad Otelde bir araya geldi diyebilirim.
Turkiyedeki internet potansiyelinin ve Web 2.0 kulturunun geldigi duzey sanirim bu etkinlik ile bir olcude percinlenmis oldu.Etkinlik suresince bircok panelde katilimcilar ile ulkemizdeki gidisat hakkinda detayli istatistikler ve panelistler tarafindan bilgiler paylasilmis oldu.
Mekanist.Net olarak biz de etkinlik alanindaki standimizda bu kaliteli kitle ile bulusma imkani bulduk ve Mekaniste gosterilen ilgi karsisinda oldukca memnun olduk.
Etkinlik programindaki StartupPad bolumunde Mekanist.Net olarak yerimizi aldik ve bizimle birilikte toplam 5 projenin sunumu gerceklesti. Takasmerkezi , Mulakat.Net , Kindo ve Wridea bizimle birlikte sunumlarini gerceklestirdiler.
Sunum sonrasinda bircok katilimcinin standimizda bizleri ziyaret ederek olumlu goruslerini paylasmasi beni son derece mutlu etti diyebilirim.Bununla birikte bircok internet hizmeti saglayan kurum temsilcileri de olasi ortak calismalar icin standimizi ziyaret ettiler ve onumuzdeki haftalarda bu ortakliklari hayata geciriyor olacagiz.
Bu tur bulusmalara turkiyenin , turk kullanicisinin ve turkiyedeki internet pazarinin ciddi anlamda ihtiyaci oldugunu soyleyebilirim.Bu basarili etkinlik için sevgili Arda Kutsali,Erhan Erdogani ve organizasyonda emegi gecen herkesi kutluyorum.

Etiketler: